Ontdek onze leeroplossingen

Iedereen leert op een andere manier. Daarom kunnen je medewerkers op ons platform kiezen welke leervorm het beste bij hen past!

Eén platform, zeven leervormen

Maak kennis met de verschillende leervormen op ons platform. Van podcasts tot webinars en alles daartussenin, het is er allemaal!

E-learning

Deze interactieve modules zijn opgebouwd uit verschillende hoofdstukken. Hiermee kun je op je gemak alle ins en outs leren over een bepaald onderwerp. Je maakt oefeningen, bekijkt bijpassende video’s en leert van voorbeelden uit de praktijk. Ideaal om bijvoorbeeld een vreemde taal te leren of je digitale vaardigheden bij te spijkeren.

WE-learning

Sommige onderwerpen zijn perfect geschikt om samen met een collega te behandelen. Denk aan samenwerken en integriteit. Deze web-based e-learningmodules zijn goed in groepsverband te volgen en geven de mogelijkheid om samen met anderen te leren.

Essentials

De term ‘werkplekleren’ heeft de afgelopen jaren zijn intrede gedaan. Essentials zijn een praktische benadering van dit begrip. Met deze microcursussen doe je supersnel belangrijke kennis op, want essentials zijn nooit langer dan 5 minuten. Perfect geschikt voor het opzoeken van die ene formule in Excel of het opfrissen van handelingen die periodiek herhaald moeten worden.

Webinars

In deze live uitzendingen van 30 minuten vertelt een expert de belangrijkste highlights van een (vaak actueel) thema. Omgaan met stress, mindfulness op het werk, fotograferen met je smartphone en omgaan met conflicten zijn een aantal van de titels die voorbijkomen. Het handige is: ze zijn live te volgen én later opnieuw te bekijken.

Podcasts

We maken leren graag makkelijk voor jouw medewerkers. Met onze learningpodcasts kunnen ze ook onderweg of tijdens het werk aan hun persoonlijke ontwikkeling werken. De podcasts zijn namelijk overal en op elk moment te beluisteren. Zo kunnen jouw medewerkers op een laagdrempelige manier aan de slag met mindfulness, motivatie of persoonlijk leiderschap.

Video Feedback

Op een praktische manier de communicatieve skills van medewerkers verbeteren? In deze nieuwste leervorm worden realistische werksituaties gecreëerd waarop medewerkers moeten reageren met behulp van een video.

Zo leren ze op een actieve en praktische manier omgaan met moeilijke vraagstukken. Bijvoorbeeld aanspreken op gedrag, feedback geven en omgaan met agressie.

Persoonlijke scans

Zonder te weten waar je nu staat, is het moeilijk om te bepalen wat je einddoel is. Daarom kunnen medewerkers met onze scans inzicht krijgen in hun eigen vaardigheden. Door stellingen te beantwoorden komen zij erachter waar hun talenten liggen. Zo wordt het nog gemakkelijker om de persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Denk aan scans over communiceren, timemanagement, drijfveren en ontwikkelstijl.

500+ online modules

Laat je medewerkers onbeperkte trainingen ontdekken op verschillende gebieden, zoals communicatie, timemanagement, persoonlijke effectiviteit, samenwerken, talen en nog veel meer.

Makkelijk zelf e-learning modules maken?

Wil jij eenvoudig en snel eigen e-learning content maken? Met onze auteurstool Create maak je zelf razendsnel de beste online trainingen voor jouw medewerkers!

Heb je bestaande content die je wilt integreren? Ook dat is mogelijk met een koppeling. Ons team van experts denkt altijd met je mee!

Play Video

Zelf de leeroplossingen ervaren?

Pieter of een van zijn collega's laat je tijdens een gratis demo alle voordelen en mogelijkheden zien. Geheel vrijblijvend!

Laten we het hebben over hoe ons cMBE-programma jouw organisatie helpt om maximale resultaten te behalen met een minimale investering!

Laat je gegevens achter via het formulier en Caroline of een van haar collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.