Dé corporate MBE met minimale investering en maximale resultaten

Profiteer van de voordelen van een management training voor al je medewerkers, zonder steeds opnieuw te moeten investeren.

Professionele ontwikkeling van je medewerkers vraagt vaak een grote investering …

Je wilt investeren in je medewerkers. Je wilt ze helpen hun vaardigheden verder te ontwikkelen, zodat ze kunnen bijdragen aan de groei van je organisatie in een continu veranderende wereld. Maar dat vergt een investering, in geld en tijd. Dat betekent dat je selectief moet zijn en alleen je meest veelbelovende managers de kans moet bieden om deel te nemen aan een programma om zichzelf verder te ontwikkelen, toch …?

… maar dat hoeft niet zo te zijn!

Bij SkillsTown geloven we dat professionele ontwikkeling voor iedereen betaalbaar en beschikbaar moet zijn.

Daarom hebben we een uniek Engelstalig online programma ontwikkeld, dat elk van jouw medewerkers de mogelijkheid biedt om een professioneel corporate MBE-programma te volgen zonder dat jij steeds opnieuw hoeft te investeren.

En jouw organisatie plukt daar de vruchten van. Minimale investering, maximale resultaten.

Benieuwd wat ons cMBE-programma jou biedt?

In een notendop:

Het bespaart je veel geld

Je investeert slechts één keer voor al je medewerkers, door een vast bedrag te betalen afhankelijk van de grootte van je bedrijf, het aantal medewerkers en de duur van het programma. Je hoeft niet steeds opnieuw te investeren.

Het geeft je meteen resultaat

In het programma gaan medewerkers aan de slag met praktische businesscases uit je eigen organisatie. Zo ontdekken ze niet alleen hun eigen talent, maar zie je ook meteen resultaat in de dagelijkse praktijk van je organisatie.

Het stimuleert samenwerking

In het programma leren je medewerkers effectief samen te werken met anderen, waardoor ze tegelijkertijd hun 21st century skills, zoals kritisch denken en probleemoplossend vermogen, ontwikkelen.

Het creëert gelijke kansen

Je hoeft niemand de kans op professionele ontwikkeling te ontzeggen: dit cMBE-programma is niet alleen beschikbaar voor je managers, maar voor de hele organisatie. Gelijke kansen voor al je ambitieuze medewerkers!

Krijg maximale resultaten met een minimale investering

Wat kun je verwachten qua inhoud?

Deze Engelstalige corporate Management Business Education (cMBE) is de meest complete opleiding op hogeschoolniveau voor managers, leidinggevenden en andere ambitieuze medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling wordt gecombineerd met brede zakelijke kennis en strategisch denken. De opleiding bestaat uit acht Engelstalige onderdelen die gebaseerd zijn op de laatste trends uit het bedrijfsleven.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Moderne accreditatie met Open Badges

Ons cMBE-opleidingsprogramma hanteert een moderne vorm van accreditatie: Open Badges. Een Open Badge is een visueel, digitaal en betrouwbaar bewijs van een vaardigheid of competentie die je medewerker heeft verworven. Deze Open Badges zijn universeel erkend, volledig overdraagbaar en kunnen worden toegevoegd aan een LinkedIn-profiel. Toonaangevende organisaties zoals IBM en Google werken al met deze moderne manier van accreditatie.

Om misverstanden te voorkomen: een accreditatie met Open Badges is niet te vergelijken met een NVAO-accreditatie die gekoppeld is aan een officiële Master-titel. Met onze cMBE-opleiding bieden we een managementopleiding met een geheel eigen identiteit.

Dus, is dit programma geschikt voor jouw organisatie?

Als een van deze punten bekend klinkt, dan is het dat zeker!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Over SkillsTown

SkillsTown is al jaren dé online opleider voor grote en succesvolle organisaties.

Met meer dan 300.000 cursisten weten wij dat online opleiden topresultaten oplevert. Het is onze ambitie om bij te dragen aan de continue ontwikkeling van individuen en organisaties. Om bedrijven, organisaties en medewerkers in staat te stellen mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen.

Veelgestelde vragen

SkillsTown heeft verschillende mogelijkheden om het cMBE-programma te integreren in een ander platform. Mocht je dat willen, kijken we samen hoe we die koppeling het beste aanpakken. Ons team van experts zal altijd voor een passende oplossing zorgen.

Nee, dit cMBE-programma wordt niet afgerond met een diploma. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van de meest moderne vorm van accreditatie: Open Badges.

Op dit moment is onze cMBE alleen beschikbaar in het Engels. Een Nederlandse versie staat wel op de planning.

Een Open Badge is een visueel, digitaal en betrouwbaar bewijs van een vaardigheid of competentie die je hebt verworven. Deze Open Badges zijn universeel erkend, volledig overdraagbaar en kunnen aan een LinkedIn-profiel worden toegevoegd.

Toonaangevende organisaties als IBM en Google maken al gebruik van deze moderne vorm van accreditatie.

Nee, deze cMBE-training is alleen op organisatieniveau beschikbaar. Je kunt hem niet individueel afnemen.

De training bestaat uit 8 onderdelen die elk in principe een maand duren. Je bepaalt zelf in welk tempo jouw medewerkers de training doorlopen.

Voor iedere groep die start met het cMBE-programma, wordt er een ‘moderator’ aangesteld. Deze persoon begeleidt de groep bij het doorlopen van het volledige programma. Je kunt hiervoor iemand uit je eigen organisatie kiezen of ondersteuning krijgen bij SkillsTown.

Afhankelijk van die keuze zal er dus een extra tijdsinvestering door de organisatie gedaan worden.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Laat jouw organisatie vandaag nog verder groeien door te investeren in je medewerkers

Zie meteen resultaten in de dagelijkse praktijk van je organisatie, terwijl je geld bespaart, samenwerking stimuleert en gelijke kansen creëert voor iedereen. Klinkt goed, toch?

Laten we het hebben over hoe ons cMBE-programma jouw organisatie helpt om maximale resultaten te behalen met een minimale investering!

Laat je gegevens achter via het formulier en Caroline of een van haar collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.