Dé online opleider voor professionals

Met ons innovatieve online leerplatform helpen we jou om het beste uit je organisatie en medewerkers te halen

Ontdek de voordelen

Hoge leeractiviteit

Met onze didactische ondersteuning kunnen we samen een leeractiviteit tussen de 60% en 80% behalen.

Geen onverwachte kosten

Bij ons geen onverwachte kosten. Voor één vast bedrag per medewerker per maand kan onbeperkt geleerd worden.

Volledig te personaliseren

Personaliseer het platform volledig naar de look-and-feel van jouw organisatie voor extra herkenbaarheid.

Gemakkelijke monitoring

Houd supermakkelijk de voortgang bij en stuur bij waar nodig dankzij het ingebouwde LMS-systeem.

Gratis en geheel vrijblijvend

Wat onze klanten zeggen

Wie kunnen de voordelen van ons online leerplatform beter uitleggen dan de mensen die er dagelijks gebruik van maken?

Laat jouw medewerkers leren op hun eigen manier

Iedereen leert op een andere manier. Daarom kunnen jouw medewerkers in ons leerplatform de leervorm kiezen die het beste bij hen past!

Essentials

Supersnel microleren

E-learning

Verdiepend leren

WE-learning

Leren met collega's

Webinars

Leren van experts

Podcasts

Luisterend leren

Video feedback

Echte situaties nabootsen

Persoonlijke scans

Vaardigheden evalueren

Eigen leerlijnen

Trainingen bundelen

Veelgestelde vragen

Dit is een digitale leeromgeving waarin online trainingen aangeboden worden. Zo kan kennis op één centrale plek beschikbaar worden gesteld. Medewerkers kunnen met hun persoonlijke account inloggen en op ieder gewenst moment en via ieder device gebruikmaken van de beschikbare trainingen. Dit online leerplatform kan volledig gepersonaliseerd worden naar de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast is het mogelijk om in dit online leerplatform leerstatistieken van medewerkers te bekijken.
Als je wilt starten met het online leerplatform van SkillsTown, richten we dit samen in. Eerst bespreken we de doelstellingen die jouw organisatie heeft rondom het opleiden van medewerkers. Zodra de doelstellingen inzichtelijk zijn, richten we het platform samen in. Zodra dit voldoet aan jullie wensen, bepalen we samen het moment van lancering. Hiervoor kunnen jullie gebruikmaken van onze tools om het online leerplatform onder de aandacht te brengen bij medewerkers. Na de lancering blijft SkillsTown actief in contact om ervoor te zorgen dat de leeractiviteit binnen de online leeromgeving zo hoog mogelijk blijft.
De online trainingen van SkillsTown kunnen al gebruikt worden voor € 149,50 per medewerker per jaar. Voor organisaties die het online leerplatform organisatiebreed willen inzetten, hebben we speciale prijzen. We vertellen je hier graag persoonlijk meer over. Vraag daarvoor een demo aan.

In het leerplatform van SkillsTown kan op verschillende manieren eigen content toegevoegd worden. Hiervoor kun je gebruikmaken van onze software of bestaande e-learning integreren met behulp van LTI.

Dit doen we samen met jullie. Ons team van learning professionals zal van begin tot eind betrokken zijn bij het implementeren, lanceren en activeren van het online leerplatform. De werkwijze die we hierbij hanteren, zorgt ervoor dat medewerkers nieuwsgierig blijven om het leerplatform te gebruiken. We denken mee over de trainingen die interessant zijn voor jouw medewerkers, zorgen dat er extra momenten van aandacht ingepland worden en geven je tips om het beste uit het leerplatform te halen.
Medewerkers krijgen via het leerplatform van SkillsTown standaard toegang tot een breed aanbod van online trainingen. Afhankelijk van het type training en de inhoud, wordt de kennis aan het einde getoetst met een examen. Wanneer dit examen met een voldoende is afgerond, krijgt de gebruiker een certificaat.
Als je al een leerplatform gebruikt, kun je eenvoudig overstappen op SkillsTown. Onze experts begeleiden je in dit proces.
Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig naar het platform?

Debbie of een van onze andere experts laat je de voordelen van het platform graag zelf ervaren tijdens een online demo. Gratis en vrijblijvend.

Laat je inspireren:

hoe-haal-je-het-beste-uit-jouw-medewerkers

Laten we het hebben over hoe ons cMBE-programma jouw organisatie helpt om maximale resultaten te behalen met een minimale investering!

Laat je gegevens achter via het formulier en Caroline of een van haar collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.