Eenvoudig zelf online trainingen maken met Create

Wil jij eenvoudig en snel eigen e-learning content maken? Met onze auteurstool Create maak je zelf razendsnel de beste online trainingen voor jouw medewerkers!

Play Video

Eigen e-learning maken in een handomdraai

Het hoeft niet ingewikkeld en tijdrovend te zijn om zelf online trainingen te maken. Onze auteurstool Create is speciaal ontwikkeld om het meeste werk al voor jou te doen!

Supersnelle creatie met de drag & drop builder

Sleep gemakkelijk afbeeldingen, video’s, tekst of andere elementen in je trainingen met de ingebouwde drag & drop tool. 

Automatische integratie van jouw huisstijl

Nadenken over het design van je trainingen? Dat hoeft niet meer! Alles staat automatisch in jouw huisstijl zodat jij je volledig kunt richten op de inhoud.

Moeiteloos publiceren & delen

Lanceer met één druk op de knop jouw zelfgemaakte trainingen in je eigen gepersonaliseerde leerplatform. En houd ze makkelijk up-to-date.

Ontdek gratis en vrijblijvend alle voordelen

De alles-in-één auteurstool voor elke training

Of je jouw medewerkers nou wil laten groeien en ontwikkelen, of hen effectiever en efficiënter wil maken: onze auteurstool biedt een eenvoudige oplossing voor het creëren van jouw eigen online trainingen, ongeacht het onderwerp of doel.

Van onboarding en interne kennisdeling tot het creëren van branche-specifieke content, SkillsTown Create maakt zelf e-learning maken een fluitje van een cent!

Richt gemakkelijk je onboarding programma in

Creëer op maat gemaakte trainingen die nieuwe medewerkers snel en efficiënt op de hoogte brengen. Denk aan eigen online trainingen over de kernwaarden, cultuur, beleidsregels en procedures van jouw organisatie.

Maak zelf e-learning modules om belangrijke interne informatie met je medewerkers te delen. Allemaal op één centrale plek in je eigen online leerplatform. Zo hebben ze altijd de kennis bij de hand die ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren.

Deel interne kennis efficiënt en overzichtelijk

Ga aan de slag met het maken van eigen e-learning content rondom branche-specifieke onderwerpen die belangrijk zijn in jouw organisatie. Bijvoorbeeld rondom bepaalde veiligheidsprotocollen of wetgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Creëer eigen branche-specifieke content

Ontdek alle mogelijkheden

Creëer de perfecte mix van trainingen voor je medewerkers

Je hoeft natuurlijk niet álles zelf te ontwikkelen. Bied medewerkers een optimale leerervaring door je eigen trainingen te combineren met ons brede aanbod aan standaard én branche-specifieke trainingen.

Zelf e-learning maken? Ontdek onze tips & tricks

Op zoek naar tips voor het maken van eigen online trainingen en andere e-learning content? Wij helpen je graag op weg!

Laten we het hebben over hoe ons cMBE-programma jouw organisatie helpt om maximale resultaten te behalen met een minimale investering!

Laat je gegevens achter via het formulier en Caroline of een van haar collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.